Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά τίμησε η Δνση του 1ου -Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου



Μια διαφορετική νότα είχε φέτος η σχολική γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!  

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή κ. Ευθύμιου Μονοχάρη, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εξ` αιτίας του εκσυγχρονισμού του σχολείου (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/10/1_24.html) με έξι διαδραστικούς πίνακες που δωρήθηκαν από την Π.Ε.Βοιωτίας, τιμήθηκε συμβολικά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.


Στην έναρξη της γιορτή τους η (εκπαιδευτικός στο επάγγελμα)  κα Παπαθωμά,  αγκαλιάστηκε από τους μαθητές - που σε λίγο θα ανέβαιναν στην σκηνή για να παρουσιάσουν την γιορτή τους- και δέχθηκε συμβολικά ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια, μαζί με τις ευχαριστίες όλων που η δωρεά γίνεται για ν`  αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών.



Η κα Παπαθωμά ανταπέδωσε κι ` εκείνη τις ευχαριστίες της προς όλους για την άψογη συνεργασία τους -  τη Δνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, το Σύλλογο Γονέων, την Αθμια Σχολική Επιτροπή, τον Δήμο Ορχομενού – και θύμισε πως η δωρεά αυτή γίνεται συμβολικά για την επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού σχολείου της πόλης μας.

Στην γιορτή τους, τον Δήμο Ορχομενού εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Αθμιας Σχολικής Επιτροπής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος - τοπικός σύμβουλος κ. Γιώργος Βούτσας. 







Οι μαθητές στην συνέχεια παρουσίασαν την όμορφη γιορτή τους, η οποία έκλεισε με την απαγγελία του εθνικού μας ύμνου…

Στην συνέχεια, όλοι μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας, οι μαθητές μας κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο ηρώων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Τον Δήμο Ορχομενού εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ρόδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Μέττας και Σκαγιάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Ζυγογιάννης. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: