Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν επιμόρφωση στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «LEVADEIA»



To Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η πρώτη συνάντηση της ΔΩΡΕΑΝ επιμόρφωσης στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «LEVADEIA», στη πόλη της Λιβαδειάς.  Την ευθύνη της διοργάνωσης και της εκπαίδευσης την έχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο κ. Ευστράτιος Παπάνης. Η πρώτη συνάντηση είχε θέμα: «Εισαγωγή στην επιστήμη της Ψυχολογίας: Σχολές και θεωρητικές προσεγγίσεις».  Tα μαθήματα θα υλοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Σάββατο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2019. Σε όλους τους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα χορηγηθεί βεβαίωση. Tο Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο κοινωνικών - επιμορφωτικών δράσεων, που πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ σε 48 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά, το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις. Κι όλα αυτά, επειδή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Ίδρυμα της Ελλάδος, η γνώση σε κάθε της μορφή, από την ενορατική στην πειραματική και από την λαϊκή μέχρι την ελιτίστικη, είναι ενιαία και αδιαίρετη και συνοδεύεται από πράξη και αρετή. 
Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου διαθέτει αρκετά επιμορφωτικά προγράμματα χρήσιμα για ανέργους, εκπαιδευτικούς, εργαζομένους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εκπαιδευτές ενηλίκων κα. Πληροφορίες και διαδικασία εγγραφής στο 2251036520& ppy@aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: