Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Στην ψηφιακή εποχή περνά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού μέσω της δωρεάς της Π.Ε. Βοιωτίας


Αποτελεί ένα κτήριο – σήμα κατατεθέν της πόλης μας, μέσα στο οποίο γενιές και γενιές Ορχομενίων πέρασαν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής τους και δέθηκαν με αναμνήσεις μιας ζωής. Πέρυσι, μάλιστα,  το 1ο Δημοτικό Σχολείου Ορχομενού συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής, μια επέτειος που ο Σύλλογος Διδασκόντων με την Δνση του Σχολείου και το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων γιόρτασε με διάφορους συμβολικούς τρόπους. Οι εκδηλώσεις τους κορυφώνονται με την φετινή μαθητική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού για να τιμηθεί η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά για την προσφορά της Π.Ε. Βοιωτίας στον εκσυγχρονισμό του ιστορικού αυτού σχολείου της πόλης μας.



Η προσφορά της Π.Ε. Βοιωτίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού αφορά την τοποθέτηση 6 διαδραστικών πινάκων σε αντίστοιχες αίθουσες, μέσω των οποίων οι μαθητές μας αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη επαφή με την σύγχρονη διδασκαλία και φυσικά με την τεχνολογία.
Η δωρεά αυτή εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποτελεί για τον τόπο μας κι` ένα  ακόμη δείγμα της υποστήριξης και της αγαστής συνεργασίας της με την Δημοτική μας αρχή, η οποία χαιρετίζει και ευχαριστεί για την ολοκλήρωσής της.  
Η εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού είναι ανοικτή για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: