Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα!

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017.

Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους με μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων (ΔΟΘ) με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θ. (ΔΗΚΕΘ). Η εκδήλωση  περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τη  Φιλαρμονική Ορχήστρα, παραμυθένια σκηνικά και σπιτάκια, σαπουνόφουσκες και θεατρικά , εργαστήρια, ξυλοπόδαρους, χριστουγεννιάτικες φιγούρες, facepainting και γενικά πολλά δρώμενα για τα παιδιά.

Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες“Καλές Γιορτές”.


Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση τροφίμων για τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: