Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

«Δεν είναι Ένα Τραγούδι Χριστουγέννων» : Ακούστε το στον τελευταίο δίσκο που ηχογράφησε η Ορχομένια Αρλέτα

Γράφτηκε από την Βάσω Καλαργύρου

«Δεν είναι Ένα τραγούδι Χριστουγέννων» είναι ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records, από τον τελευταίο δίσκο που ηχογράφησε η Αρλέτα.  Το «δεν είναι ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» είναι ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Χωρίς φανταχτερά στολίδια και γιρλάντες.  Ένα τραγούδι που στεγάζει τη ζεστασιά και την πραγματική αξία της πιο αγαπημένης γιορτής μικρών και μεγάλων.

«…Με τις ψυχές των στολιδιών μας των χαμένων, τα δάκρυα των παιδιών και των λυπημένων φίλων, τις φωτιές των αστέγων και των δεμένων σκύλων...», όπως περιέγραψε με τους ξεχωριστούς στίχους της η Sunny Μπαλτζή, μελοποίησε ο Λάκης Παπαδόπουλος και ερμήνευσε χαρακτηριστικά η Αρλέτα. Ο δίσκος, είναι ο τελευταίος που ηχογράφησε η αγαπημένη μας Αρλέτα και περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Sunny Μπαλτζή.
Το 2014 ξεκίνησε να ετοιμάζεται αυτός ο δίσκος του οποίου οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2017. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Παπαδόπουλος: «Η Αρλέτα φεύγοντας μας έκανε δώρο 13 ονειρικές ερμηνείες που θα μας κρατάνε συντροφιά όλα τα υπόλοιπα χρόνια, μετριάζοντας το ασήκωτο κενό της απουσίας της. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τα χαρεί τελειωμένα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: