Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

20 χρόνια γιορτάζει φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Δημητρίου


20 χρόνια πέρασαν από τότε που μια ανήσυχη ομάδα γυναικών από τον Αη Δημήτρη αποφάσισε να … «βγάλει τις γυναίκες από τα σπίτια» (με πρωτεργάτη και πρώτη Πρόεδρο την κα Βαγγελιώ Τζεμπελίκου-Πανταζάκου) και τα κατάφερε. Όπως κατάφερε ν` αντέξει στο χρόνο και μέσα από πολλές ανανεώσεις να παραμένει το ζωηρότερο κύτταρο των ενηλίκων του Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου. Το ORCHOMENOS PRESS ανταποκρίθηκε στα γιορτινό κάλεσμά τους , με αφορμή τη φετινή τους επέτειο, η οποία συνδυάστηκε με το εορταστικό bazzar από δικές τους δημιουργίες! 


Ανανεωμένο και πάλι εν πολλοίς, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Δημητρίου (http://omospondia-gynaikon-viotias.blogspot.gr/2017/11/blog-post_36.html πατά πάνω στην εμπειρία των 20 χρόνων παρουσίας  και αποδοχής  του από την τοπική κοινωνία και δεν έχει παρά με "αισιοδοξία, κέφι και δημιουργικότητα, να επιθυμεί να συνεχίσει". Αυτό το μήνυμα έστειλε και η Πρόεδρος κα Αμαλία Κωστακοπούλου – Μάνη μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ, στον απογευματινό καφέ που οργανώθηκε την περασμένη Κυριακή, ως προεόρτια εκδήλωση για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του Συλλόγου τους. Παράλληλα, τα μέλη του είχαν εμπνευστεί και δημιουργήσει μια σειρά από γιορτινές προτάσεις, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες.






Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή – Βασιληά, η οποία τους μετέφερε την ευχή να παραμείνουν ενωμένες και αγαπημένες και να συνεχίσουν αυτό το συνδετικό κρίκο μέσα στην μεγάλη αλυσίδα της Βοιωτίας γι` άλλα 20 και πολύ περισσότερα χρόνια ακόμη.  Στο τέλος καμιά τους δεν έμεινε παραπονεμένη, αφού ο Σύλλογος είχε φροντίσει και για ένα χρηστικό αναμνηστικό. 

Καλή συνέχεια στα σχέδια σας!
 Καλές γιορτές, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: