Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

H Στερεά σε νέα τροχιά μας εύχεται για το 2018

Αγαπητοί συμπολίτες Στερεοελλαδίτες,

Φτάνουμε  στο τέλος και αυτής της χρονιάς, μέσα από μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια, δυσκολίες και θυσίες, από την κοινωνία και κάθε έναν μας προσωπικά.

Η πρόκληση να βάλουμε τις βάσεις και να κτίσουμε μια Ελλάδα με προεξέχοντα ρόλο σε μια  σύγχρονη και ισχυρή Ευρώπη, με κέντρο την Ανθρώπινη Ζωή και Αξιοπρέπεια , την Δημοκρατία την ,την Υγεία και το Περιβάλλον σε συνθήκες Ειρηνικής συνύπαρξης των λαών εντός μιας  Παγκοσμιότητας που βράζει και τη «γειτονιά μας» σε ανάφλεξη όσον αφορά τα ζητήματα ασφάλειας, και σε ένα πλαίσιο διαρκούς και διευρυμένης κοινωνικής ανισότητας, λιτότητας και φτώχειας, είναι επιτακτική. Είναι μια πρόκληση που η θετική της προοπτική βέβαια θα φέρει καρπούς για τις επόμενες γενιές και την κοινωνία.

Αντιμετωπίζουμε τη  χρονιά που έρχεται με αισιοδοξία , αφού για πρώτη φορά με αξιώσεις αχνοφαίνεται η προοπτική  τέλους στον μνημονιακό εφιάλτη και την σκληρή επιτροπεία που ως χώρα και κοινωνία για 7 χρόνια τώρα βιώνουμε δραματικά. Πως η ώρα που θα σταθούμε στα πόδια μας , θα αναπτυχθούμε ως χώρα και λαός, χωρίς  τα λάθη του παρελθόντος, πλησιάζει.

Στη νέα εποχή που φαίνεται να μπαίνουμε , οι ανθρώπινες αξίες του αγώνα και της αλληλεγγύης, της κατανόησης και της συνεννόησης,   της συνεργασίας και της εργατικότητας καθίστανται επίκαιρες και επιτακτικές. Μαζί με αυτά η παρουσία μιας ισχυρής Περιφέρειας  με τα μάτια στραμμένα πρωτίστως στους αδύνατους, τους ανήμπορους, τους κοινωνικά περιθωριοποιημένους, μαζί με μια διοίκηση που θα διακρίνεται από τις αρχές της δίκαιας και ισότιμης αντιμετώπισης των πολιτών της  καθίσταται επιβεβλημένη,.
Σε αυτό το στόχο θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης που έχουμε ταχθεί.

Εύχομαι σε όλους Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Στουπής Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια: