Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Με την Σοφία Πάπαζογλου συνεργάζεται στην τρίτη του προσωπική δουλειά ο Ηλίας Μάστορης

Τον Βοιωτό στιχουργό και μουσικό κ. Ηλία Μάστορη τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την εξαιρετική δουλειά «Ο ήχος της πόλης» *(https://www.metronomos.gr/portfolio/%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82/) , που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ πριν από δύο χρόνια. 
Ο ανήσυχος Ηλίας, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού πληροφορούμαστε πως προχωρά μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, στην τρίτη του προσωπική δουλειά, με την δημοφιλή ερμηνεύτριας κα Σοφία Παπάζογλου. 
«Αναμφίβολα η Σοφία Παπάζογλου είναι μία σπουδαία λαική φωνή, όταν όμως αυτό το χάρισμα συνδυάζεται με συνέπεια και επαγγελματικότητα το αποτέλεσμα έχει διπλή αξία. Σε λίγο καιρό θα την ακούσουμε να ερμηνεύει στίχους μου στην τρίτη προσωπική δουλειά που ετοιμάζω σε παραγωγή του ακούραστου Θαναση Συλιβού. Την μουσική στο συγκεκριμένο κομμάτι υπογράφει ο σταθερός πλέον συνεργάτης μου Κώστας Τρουμπούκης. Ευχαριστώ για την ηχοληψία αλλά και για την φωτογραφία τον Γιώργο Φραγκέλη...» δηλώνει ο Βοιωτός στιχουργός και μουσικός κ. Ηλίας Μάστορης. Καλή συνέχεια και αναμένουμε!

*Το cd με τίτλο «Ο ήχος της πόλης» κυκλοφορεί ήταν από το Δεκέμβριο του 2015  από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και περιλαμβάνει 13 οργανικά κομμάτια που συνθέτουν ένα μουσικό ταξίδι σε μια σειρά πόλεων με ήχους κλασικούς και παραδοσιακούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: