Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σε παραμυθένιο σκηνικό και με περισσή δημιουργικότητα η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου

Σ` ένα σχολείο που κάθε του γωνιά… «μυρίζει» προσωπική φροντίδα, απεριόριστη δημιουργικότητα και φαντασία, μα πάνω απ` όλα  αγάπη για τα παιδιά που «μεγαλώνουν» μέσα σ` αυτό, βρέθηκε σήμερα το ORCHOMENOS PRESS, αφού το νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου είχε γιορτή! Μια γιορτή για τα Χριστούγεννα, στην οποία τα παιδιά και οι δημιουργίες τους ήταν οι πρωταγωνιστές, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα σκέτς τους, τις μεταμφιέσεις τους και τις χαρούμενες φωνές τους.





 

Η φιλόξενη νηπιαγωγός του κα Αναστασία Παράσχου και φέτος,  έχει  μετατρέψει το Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου σ` ένα αληθινό κουκλόσπιτο, με στολίδια φτιαγμένα από ήπιας μορφή υλικά, που δημιούργησαν παραδοσιακά οι μικροί μαθητές και μ` αυτά στόλισαν το χώρο τους. 












Μέσα σ` αυτό το σκηνικό, ένα ένα τα παιδιά είπαν το δικό τους ποίημα, εμπνευσμένο από τις γιορτές των Χριστουγέννων με πολλά ανθρωπιστικά και κοινωνικά μηνύματα, ενδιάμεσα από τα οποία ακούγοντας επιλεγμένα μουσικά κομμάτια, εξίσου ποιοτικά όσο και τα κείμενα των παιδιών.
Στο τέλος όλα μαζί, τραγούδησαν κάλαντα, ενώ καθ` όλη τη διάρκεια της γιορτής τους, «φωτιά» είχαν πάρει τα tablet, τα κινητά και οι κάμερες των γονιών τους που τα καμάρωναν, μ` όλο τους το δίκιο. Χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού έκανε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης.




Κι` επειδή μια γιορτή δεν μπορεί κλείσει παρά μ` ένα ανάλογο κέρασμα, θερμά συγχαρητήρια στις μαμάδες που έφτιαξαν υπέροχα γλυκά και άλλα εδέσματα, ενώ είχαμε τη χαρά να καταγράψουμε και την πρώτη βασιλόπιτα του νέου χρόνου, προσφορά από γονείς του σχολείου.
Φένια να είσαι πάντα τυχερή! 


Μιλάμε για τρομερό κέϊκ - τούρτα...!!! 
Η πρώτη τυχερή του 2017 ήταν η κα Φένια Μάρρου – Καβαθούλη!

Συγχαρητήρια για την όμορφη, ζεστή και εξαιρετικά ανθρώπινη γιορτή σας! 
Και του χρόνου. Καλές Γιορτές. Καλή πρόοδο στα παιδιά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: