Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ορχομενού



Μια διαφορετική γιορτή, για τις γιορτές είχαν ετοιμάσει τη Δευτέρα  19 Δεκέμβρη τα τμήματα του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ορχομενού, που φέτος επέλεξαν να … γιορτάσουν χωριστά, κι` όχι όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές σε μια κοινή εορταστική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας. Αυτή τους η επιλογή είχε ασφαλώς και τον δικό της τρόπο παρουσίασης, αφού ταυτόχρονα κάθε αίθουσα είχε μετατραπεί και σε αντίστοιχη σκηνή, μέσα στην οποία εξελίσσονταν και μια ανάλογη ιστορία. Κι` όλοι οι γονείς μ` ένα κινητό στο χέρι και μια κάμερα για να καταγράψουν για πάντα αυτές τις  μοναδικές στιγμές της ζωής των παιδιών τους!
 Την γιορτή άνοιξαν κάθε δασκάλα χωριστά, ενώ στο τμήμα της Δντριας του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ορχομενού κας Δέσποινας Χρυσικού χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού έκανε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης.






Ακολούθως, γονείς και παιδιά είχαν γίνει ένα, αφού οι δημιουργικές νηπιαγωγοί μας είχαν φέτος την ιδέα να γιορτάσουν την καθιερωμένη σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα, μέσα στον ίδιο το χώρο διδασκαλίας των παιδιών μας.  μέσα σε μια σχολική τάξη! Εκεί όπου παρουσιάστηκαν τμηματικά η Φρικαντέλα-διασκευή από το ομώνυμο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, σε διάφορες εκδοχές και ποιήματα με θέμα την γέννηση του Θεανθρώπου. 



















 Μετά το τέλος των σκετς, ο Άγιος Βασίλης δεν άφησε κανέναν και καμιά παραπονούμενους, αλλά μοίρασε συμβολικά δώρα για να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο μέσα στις γιορτές, ενώ όσοι γονείς είχαν διάθεση έφτιαξαν κι` ένα δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο από cd, μια πρωτότυπη χριστουγιεννιάτικη κατασκευή και το ωραιότερο χριστουγιεννιάτικο στολίδι!






Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει την Διευθύντρια κα Δέσποινα Χρυσικού και τις νηπιαγωγούς κκ. Φρόσω Σπυροπούλου, Γιάννα Δούμα και Ειρήνη Βλάχου για την προετοιμασία των σκετς, που τόσο δημιουργικά μετέδωσαν σε μας τα παιδιά μας και σ` όλους τους εργαζόμενους στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο, μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που μας έδωσαν αυτή την γιορτινή ανάσα!
Τους ανταποδίδουμε την ευχή, οι μέρες των Χριστουγέννων να είναι για την οικογένειά σας γεμάτες υγεία, αγάπη και χαρά. Ζήστε την οικογενειακή σας γαλήνη ,και ευχηθείτε για έναν κόσμο γεμάτο Ειρήνη.


                                                                       Χρόνια πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: