Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο 1ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids με το όνομα «Λατρεύω Λαμία Λ2» έρχεται στη Λαμία!

Ο 1ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids με το όνομα «Λατρεύω Λαμία Λ2» έρχεται στη Λαμία και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή απόστασης 500 μέτρων ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους, ή με όλη την οικογένειά τους!
Η διαδρομή του 1ου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2 » ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.
Η συμμετοχή σ’ αυτό το γιορτινό γεγονός είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει. Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.
Τι σημαίνει όμως «Λατρεύω Λαμία Λ2»;
«Λατρεύω Λαμία Λ2» σημαίνει αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία. Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί, ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6932 449808 και 22310 20767 (απογευματινές ώρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: