Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία το 3ήμερο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ ΟΕΒΕ & Εμπορικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσαν και φέτος χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Θήβα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του  Δήμου Θηβαίων και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.



Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας πραγματοποίησε για πρώτη φορά “Λευκή Νύχτα” προσφέροντας σε δημότες και επισκέπτες την ευκαιρία για ψώνια έως τα μεσάνυχτα με προσφορές και πολλές εκπλήξεις.  Από τις 7.30 το απόγευμα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ακροβάτες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες ενώ παρουσιάστηκε και ένα εντυπωσιακό σόου με φωτιές. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Θήβας με τους καθηγητές τους, που τραγούδησαν κάλαντα από πέντε (5)  χώρες της Ευρώπης και στη συνέχεια χόρεψαν. Τη σκυτάλη παρέλαβε το μουσικό σχήμα “Ιμάμ Μπαϊλντί”, με τις πετυχημένες διασκευές παλιών ρεμπέτικων, λαϊκών και ελαφρολαϊκών τραγουδιών, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.




Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η πόλη πλημμύρισε και πάλι με Άγιους Βασίληδες, ξυλοπόδαρους, μασκότ, φουσκωτά κάστρα και πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως εργαστήρια ζωγραφικής, face paint και πολλά άλλα, από τους Αμπάρτζαλους.
Παράλληλα την Κυριακή 18/12 πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος “Μπουφές της Αγάπης” της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών, προσφέροντας διάφορα εδέσματα στον κόσμο στην Κεντρική Πλατεία Θήβας.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου συγχαίρει θερμά την Ο.Ε.Β.Ε. και τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας για την επιτυχημένη πραγματοποίηση  του φεστιβάλ καθώς και για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεως της Θήβας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: