Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Συμβολική επίσκεψη στα οικοτροφεία Αίας και Δίας από τη ΔΗΜ-Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς


Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης η Πρόεδρος της ΔΗΜ-Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς Λένα Παπαγεωργίου και τα μέλη Νάνσυ Λύτρα,  Μαρία Ξενούλη – Πάτρα, Μαρία Παπαλουκά, Σεραφείμ Μωραϊτης, Κώστας Καρβούνης, Γιάννης Καγιάς και Νίκος Μπελεσάκος πραγματοποίησαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου επίσκεψη στα οικοτροφεία Αίας και Δίας στη Λιβαδειά, όπου συζήτησαν σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους τροφίμους και τους πρόσφεραν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν με τους εργαζόμενους θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των κοινωνικών αυτών δομών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Τα μέλη της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς συνεχάρησαν τους υπευθύνους για το εξαιρετικής κοινωνικής αξίας έργο που προσφέρουν και αποχαιρέτησαν τους τροφίμους με θερμές ευχές για καλή χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: