Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Την πρώτη βασιλόπιτα του 2017 ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας – Καλώς να ορίσει ο νέος χρόνος!!!



Παρουσία της πολιτικής, δημοτικής και κάθε είδους αρχής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος – τηρώντας ένα έθιμο χρόνων - ευλόγησε πρώτος τη βασιλόπιτα του νέου έτους.



Μέσα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα και με τις ευλογίες της εκκλησίας, ο πνευματικός μας πατέρας έκοψε τα κομμάτια της βασιλόπιτας, την οποία και μοίρασε υπομονετικά σ` όλους όσους αψήφησαν το κρύο και τίμησαν με την παρουσία τους τη πρώτη γιορτή του νέου έτους στην αίθουσα του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου στη Λιβαδειά.






Μαζί με το κομμάτι της βασιλόπιτας – που είχε δύο φλουριά, ένα εκ των οποίων έπεσε στην Πρόεδρο της Αντικαρκινικής στη Λιβαδειά κα Στέλλα Ταπανλή, και το άλλο σε μια μικρή μαθήτρια της όλης – ο Σεβασμιώτατος προσέφερε συμβολικά το εγκόλπιο ημερολόγιο του 2017 που είναι αφιερωμένο στην Ορθόδοξη Οικογένεια, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά, γεμάτη από υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
 



Το εορταστικό κλίμα στην πόλη είχε σκορπίσει από νωρίς στην πρωτεύουσα του Νομού μας και στην αγορά της η Δημοτική Φιλαρμονική... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: