Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στη Δήμαρχο Λεβαδεών

 Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου  Λεβαδέων στην Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου και τους Αντιδημάρχους, το Σάββατο το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων, στο Παλιό Δημαρχείο, όπως το επιτάσσει το έθιμο.
Η Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά με αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και ευημερία σε όλους.


Ο χώρος του Παλιού Δημαρχείου παρέμεινε ανοιχτός για τους πολίτες, τους φορείς και συλλόγους του τόπου, για ανταλλαγή ευχών με την Δημοτική Αρχή και  κεράσματα.
Στη συνέχεια η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς,  επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, τον Οίκο Ευγηρίας “ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ”, την Ορφανική Στέγη “Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ” και το  Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λιβαδειάς της Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξη και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους και πρόσφεραν δώρα αγάπης.

H Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα δεχθεί ευχές και κάλαντα, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016. παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Παλιό Δημαρχείο 11:00 – 12:00, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, από σχολεία, φορείς και δημότες

Δεν υπάρχουν σχόλια: