Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Οιπότες του Θεάτρου» έκλεισαν την αυλαία των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ορχομενού

  
Τελευταία μέρα των γιορτινών εκδηλώσεων  που εμπνεύστηκε και παρουσίασε από τις αρχές της εορταστικής περιόδου η Ομάδα Πολιτισμού στο Δήμο Ορχομενού.
Μέσα στη φιλόξενη αίθουσα της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης, οι μικροί Ορχομένιοι ξάπλωσαν στα χαλιά και άκουσαν την αφήγηση της Έφης, της Ευδοκίας, της Αργυρώς και της Μαριλένας, στην επιλογή ενός εξαιρετικά συμβολικού παραμυθιού που μιλούσε για την ζωή ενός πρόσφυγα.
Την πρωϊνή αυτή συνάντηση προλόγισε η κα Τασία Υπερηφάνου, εκ μέρους της ομάδας, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα την υλοποίηση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων εντός και εκτός του Πολιτιστικού Κέντρου.


Τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Οιπότες του Θεάτρου» στη συνέχεια διάβασαν αποσπάσματα από το «Χρυσό Πουλί», ένα παραμύθι για παιδιά που περιγράφει το ταξίδι του ανήλικου μετανάστη Ταρίκ. Το ύφος της ανάγνωσης επιμελήθηκε η Ορχομένια σκηνοθέτης κα Νίκη Παγιαννάκη. 
Το ORCHOMENOS PRESS βρέθηκε σήμερα στην αυλαία των εκδηλώσεων και συγχαίρει δημόσια τις κυρίες της Ομάδας Πολιτισμού αλλά και όλους του ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που επιμένουν να προσφέρουν τα πάντα για παιδιά του τόπου μας. Επίσης συγχαίρει την κα Τασία Υπερηφάνου για τα συμβολικά δώρα που φιλοτέχνησε.
Και του χρόνου ακόμη καλύτερα...





Δεν υπάρχουν σχόλια: