Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Επίτιμος Δημότης Ορχομενού ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο κ. Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς – Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2017

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διπλή αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού, στην κορύφωση του ημερολογιακού έτους 2016, που χαρακτηρίστηκε από την καθιερωμένη ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2017.



Πριν, όμως, από την συνεδρίαση του ενός και μοναδικού, κορυφαίου θέματος, το ΔΣ του Δήμου Ορχομενού αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ  για ανακήρυξη του κ. Κωνσταντίνου Τσαμαδιά – πρώην Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και φίλου του Ορχομενού – ως επίτιμου Δημότη σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2017 στο Δημαρχείο της πόλης μας, στο πλαίσιο μιας πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ορχομενού το πρωί της ίδιας ημέρας.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας... 

Επίτιμος δημότης Ορχομενού ο Κ. Τσαμαδιάς... από LAMIASTARGR

Κατά πλειοψηφία το ΔΣ ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2017…





Στην δεύτερη ειδική συνεδρίαση της ημέρας, το ΔΣ έδωσε – εν τέλει – την κατά πλειοψηφία έγκριση του Προϋπολογισμού του 2017, με εισηγητή τον Λογιστή του Δήμου μας κ. Γιώργο Κανέλη.
Το σώμα αποφάσισε με 19 ΝΑΙ, 7 ΟΧΙ και 12 ΑΠΟΥΣΙΕΣ να δώσει την έγκρισή του στον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση η Δημοτική Αρχή.

Τοποθετήσεις επί του προϋπολογισμού έκαναν ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Γιώργος Σκόπας, η Αντιπρόεδρος κα Βούλα Καράλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τσιάμης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εσόδων κα Βαρβάρα Σκαγιάκου και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης. Οι δύο τελευταίοι  υπεραμύνθηκαν των επιλογών της Δημοτικής Αρχής ως προς τον οικονομικό σχεδιασμό του νέου χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: