Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παρέλαση με προσαγωγές και στη Λιβαδειά


Με πρωτοφανή μέτρα αστυνόμευσης, πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, η παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Για την αποφυγή επεισοδίων έγιναν προληπτικές προσαγωγές τριών ατόμων, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, μετά το πέρας της παρέλασης.

Υπό τον φόβο αποδοκιμασιών, οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, απέφυγαν να διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο της Λιβαδειάς και έφθασαν στο χώρο της παρέλασης μέσω της παράλληλης οδού , της Καραγιαννοπούλου.


Χωρίς εξέδρα , παρουσία της Γ. Γ. Ισότητας Μ. Στρατηγάκη, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιου , του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γ. Μουλκιώτη, του δημάρχου Λεβαδέων Ν. Παπαγγελή, των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών του νομού, η μαθητιώσα νεολαία παρέλασε και έστειλε το δικό της μήνυμα, μη στρέφοντας το κεφάλι προς την πλευρά των επισήμων.

Μια μικρή ομάδα ατόμων, απέναντι από τους επισήμους και υπό το βλέμμα των αστυνομικών, φώναζε συνθήματα διαμαρτυρίας και πετούσε φέιγ βολάν, με κεντρικό σύνθημα «Δε θα γίνουμε σύγχρονοι ραγιάδες». Διαβάστε περισσότερα στο http://www.siriosfm.gr/?p=34357

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα ατομα εκπροσωπουν τον λαο της Λιβαδειας;