Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σε κλίμα ενότητας το νέο ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Παροριτών


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΡΙΤΩΝ
'' ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ΄΄
ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 36 10432 ΑΘΗΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Αθήνα σήμερα 22 Μαρτίου 2012 και στην έδρα του Συλλόγου στην οδό Χαλκοκονδύλη 36 συνεδρίασαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Συλλόγου των Απανταχού Παροριτών όπως αυτά πλειοψήφησαν στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Μαρτίου ε.ε.
Με την έναρξη της διαδικασίας όπως αυτή προβλέπεται απο το υπ'αρίθμ 866/99 καταστατικό ιδρύσεως του Συλλόγου,ο νεοεκλεγείς σύμβουλος κ.Σάλτας Νικόλαος του Αθανασίου παρέδωσε στον πλειοψηφών σύμβουλο κ.Κορδαλή Θεόδωρο την έγγραφη παραίτηση απο μέλους του νέου Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους.Κατόπιν τούτου τα παρόντα μέλη του Συλλόγου έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του κ.Σάλτα ,ευχαριστώντας τον για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο ,και προχώρησαν στην αντικατάσταση αυτού με την επιλαχούσα του ψηφοδελτίου κ.Κορδαλή Ελένη του Αντωνίου.Στη συνέχεια τα μέλη ομόφωνα και σε κλίμα ενότητας προχώρησαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη συγκρότηση σε Δ.Σ.Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τα έτη 2012-2014 είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Kορδαλής Θεόδωρος
ΑΝΤΙ/ΔΡΟΣ: Χαμπίπη Αθηνά
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Koρδαλής Παναγιώτης
ΤΑΜΙΑΣ: Διαμάντης Γεώργιος
ΕΦΟΡΟΣ: Κορδαλή Ελένη
ΜΕΛΗ: Kονιδάρης Αθανάσιος
Σουλτάνος Αθανάσιος
Γκίκα Ευμορφία
Κορδαλής Γεώργιος

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς μας που δώσανε το παρών στη Γενική συνέλευση και στις εκλογές που ακολούθησαν.Όλοι μαζί οι Παρορίτες ενωμένοι,θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να ενεργοποιήσουμε τόσο τους Παρορίτες της Αθήνας όσο και τους διαμένοντες στη Βοιωτία η αλλαχού.Πιστεύουμε ότι το χωριό μας αξίζει κάθε θυσία.Θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΡΙΤΕΣ δίπλα στο σύλλογο και να τον στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί.


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κορδαλής Θεόδωρος
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κορδαλής Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: