Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λιβαδειά και η … αρένα με τους 13 υποψηφίους!


















Μια πολιτική εκδήλωση που τα είχε όλα, μια πολιτική εκδήλωση ανάλογη του εκρηκτικού κλίματος που υπάρχει σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα στη πόλη της Λιβαδειάς. Προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να κηρύξει ουσιαστικά την επίσημη προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του εν όψει των εκλογών που προσδιόρισε για τα τέλη του Απρίλη και να μιλήσει σ` ένα αμιγώς κομματικό ακροατήριο!

Μια εκδήλωση, όμως, που αναπόφευκτα έφερε στην επιφάνεια το «χάσμα» ανάμεσα σε παλιούς κομματικούς φίλους, το οποίο φαίνεται πως δεν έχει κλείσει, ακόμη κι` αν τα κόμματα και οι ηγεσίες του έχουν «δώσει γραμμή» για το αντίθετο.

Η «είδηση» της ημέρας εστιάστηκε στην ανακοίνωση και επίσημα από τον κ. Καραμάνη πως ο Λεβαδείτης γιατρός κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας που είχε καταθέσει υποψηφιότητα μέχρι και χθες, την απέσυρε εν τέλει για προσωπικούς λόγους, ενώ αντί για 12 εν δυνάμει υποψηφίους όπως ήδη γνωρίζαμε, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καραμάνη, ο αριθμός τους αγγίζει τους 13 (πλην του κ. Ταγκαλέγκα δηλαδή), ωστόσο δεν αποκάλυψε τα δύο ακόμη ονόματα που προστέθηκαν στο Νομό Βοιωτίας.

Ο κ. Ταγκαλέγκας σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες προτίμησε να διευκολύνει την επιλογή του κόμματος του ως αφορά την Επαρχία Λιβαδειάς και παραμένει – όπως έχει με συνέπεια πράξει στην κομματική του διαδρομή – μέλος και υποστηρικτής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Όσον αφορά την εξέλιξη της σημερινής κομματικής συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Καραμάνη και τα μέλη της ΝΟ.ΔΕ. Βοιωτίας έφτασε στον κινηματογράφο «Φίλιππος» σχεδόν στην ώρα του και … χαλαρά, χωρίς να ανέβει καν στο βήμα, ξεκίνησε την πολιτική του ομιλία από την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο. Ας τον ακούσουμε …

Σε τρεις άξονες θα κινηθεί το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη…

Ενώ όσον αφορά την ουσία αυτών των εκλογών και το πολιτικό μήνυμα που θα πρέπει να στείλουν οι πολίτες και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε…

Άρης Ρούσσαρης: «Να δεσμευτούν οι υποψήφιοι»…

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους παρισταμένους – κομματικά στελέχη και φίλους- για να ακολουθήσει ένας εκρηκτικός σε αρκετά του σημεία διάλογος… Το λόγο ζήτησε και έλαβε αρχικά ο τέως Δήμαρχος Λεβαδεών και Πρόεδρος σήμερα του Λεβαδειακού κ. Άρης Ρούσσαρης, ο οποίος έθεσε ζητήματα κομματικής πειθαρχίας για τους εν δυνάμει υποψηφίους και ζήτησε τήρηση του καταστατικού του κόμματος, αναφερόμενος σε παλαιότερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν και οι οποίες πλήγωσαν την παράταξη… Ας τον ακούσουμε, μαζί με την απάντηση που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης…

Γιάννης Καράμπελας: «Έχω υπηρετήσει όλους σας»…

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Καράμπελας, Περιφερειακός Σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Βοιωτία, αλλά και ο κ. Λουκάς Μπίνιος, τέως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και υποψήφιος Δήμαρχος με την ΝΔ στις τελευταίες Δημοτικής Εκλογές. Δείτε και ακούστε …

Ανδρέας Κουτσούμπας: «Να πάμε με μια φωνή»…

Τοποθέτησε έκανε και ο τέως Βουλευτής της ΝΔ και επίσης εν δυνάμει υποψήφιος κ. Ανδρέας Κουτσούμπας που ζήτησε όλοι οι υποψήφιοι – όταν επιλεγούν – να κατέβουν με μια ενιαία φωνή όσον αφορά το πολιτικό περιεχόμενο των ομιλιών τους.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ασφαλώς οι γνωστοί εν δυνάμει υποψήφιοι με για το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές αλλά και παλιά και νέα στελέχη και φίλοι του κόμματος στο Νομό μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρόεδρε πλάκα μας κάνεις? Σε ενημέρωσε ότι έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα και σ' ένα τέταρτο θα φύγει και μετά βρεθήκατε στην "Πέτρα" για να φάτε?? Τι να σου πω προεδράρα μ' αυτά που κάνεις δεν σε βλέπω καλά! Αυτούς τους λίγους που σε τίμησαν με την παρουσία τους δεν τους σεβάστηκες (βγες πάλι και πες ότι ήμασταν πολλοί και δεν χώραγε η αίθουσα!!)