Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Αγνιάδης και Μητάς στην Ολυμπία προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου Ηλείας με την ευκαιρία της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας


 Με την ευκαιρία της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, και με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στον Πύργο, με κύρια θέματα τον Ολυμπισμό και την επιχειρηματικότητα της περιοχής.

Στην διευρυμένη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ιωάννης Μασούτης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η στρατηγική και οι πολιτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων της Δυτικής Πελοποννήσου και της Ηλείας – οι δράσεις της ΚΕΕΕ και τα ανοιχτά προγράμματα χρηματοδότησης».
Ο κ. Νικολούτσος ανέπτυξε το θέμα «Ολυμπισμός και Οικονομία – Θέματα τοπικής ανάπτυξης», ενώ ο Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών & Μελετών της ΚΕΕΕ Κώστας Λεβέντης μίλησε για την «Ανάγκη για άμεση αλλαγή του αναπτυξιακού υποδείγματος της οικονομίας της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
Στην συνεδρίαση συμμετέχει, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Αλέκος Μητάς, κ.α




Δεν υπάρχουν σχόλια: