Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Η 1Μάη είναι ημέρα των εργατών, ημέρα πάλης και αγώνων - Ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

Η 1Μάη είναι ημέρα των εργατών, ημέρα πάλης και αγώνων!

Η 1 Μάη 2024 θα βρει τους συνταξιούχους της Χώρας μας και τις οικογένειες τους στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 10 ετών.

Η ενιαία επίθεση των κομμάτων και των κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής ένωσης, του κεφαλαίου έχει φέρει τους συνταξιούχους της Χώρας μας σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Οι συντάξεις τους να μην επαρκούν ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών τους, παρότι για 10ετίες από τα χέρια τους φτιάχτηκε ο πλούτος αυτής της Χώρας.

Για να ανασάνουμε από την ακρίβεια, θα πρέπει να πάρουμε εμείς την υπόθεση στα χέρια μας, διεκδικώντας συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις μισθών για τα παιδιά μας, επαναφορά των συντάξεών μας στις προ μνημονίων εποχές, χορήγηση των δώρων μας και μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, κατάργηση φόρων και χαρατσιών.

Όπως αγωνιστικά, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια αντιμετωπίσαμε την επίθεση σε βάρος μας, υπερασπιστήκαμε την ζωή μας και τα δικαιώματα μας, έτσι θα συνεχίσουμε.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, να δώσουμε μαχητικό – αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Την Μ. Τετάρτη  1 Μάη όλοι οι συνταξιούχοι συμμετέχουν στον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάςστις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

 138 χρόνια από την ηρωική 1 η Μάη του 1886 στο Σικάγο, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο για ένα κόσμο δίκαιο και ειρηνικό.

Και αυτήν τη μέρα θα τη γιορτάσουμε και φέτος, όπως ξέρουμε, η εργατική τάξη, οι συνταξιούχοι, ο λαός και η νεολαία: Στους δρόμους του αγώνα. Στην απεργία!  

 

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ επ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΚΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΑΕΕ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: