Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Γιώτα Πούλου συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα: "Πράσινη ανάπτυξη: Άνθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας"

 


Η ημερίδα με θέμα: "Πράσινη ανάπτυξη: Άνθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας", η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό κέντρο Θήβας, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, από επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και συμμετοχή των πολιτών!

Οι έγκριτοι επιστήμονες-εισηγητές, η κα Μαρία Καραμανώφ και οι κ. Απ. Ευθυμιάδης, Βασ. Λύκος και Τακ. Παπούλιας, με τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους, συνέβαλαν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή μας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας και τις επιτροπές κατοίκων Ελλοπίας, Καπαρελλίου-Αγ. Βασιλείου, Λεύκτρων, Ξηρονομής, Αλυκής, Δομβραίνας, Χωστίων-Σαραντίου για την υλοποίηση μίας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ό,τι οι τοπικές κοινωνίες με τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να αποτρέψουμε τη συνεχιζόμενη καταστροφή και να προκρίνουμε βιώσιμες λύσεις για την προστασία και την αειφορία του Περιβάλλοντος!

 


Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: