Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γιώργο Αραπίτσα έκανε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βοιωτίας κα Γιώτα Πούλου

 


Συναντήθηκα στο Δημαρχείο Αλιάρτου, με τον φίλο Δήμαρχο κ. Γιώργο Αραπίτσα, όπου παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Πέτρος Ζάγκας, ο χωρικός αντιδήμαρχος της ΔΕ Θεσπιέων κ. Θανάσης Παπαθανασίου καθώς και ο Γ.Γ. κ. Σταμάτης Δάρας.

Συζητήσαμε αναλυτικά για τα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των Δήμων, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων, αλλά και για τα μεγάλα θέματα που έχουν προκύψει όπως, το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τα ύδατα και τα αυθαίρετα, τον κανονισμό πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων, τις διατάξεις κινήτρων του ΝΟΚ για τα ύψη των κτιρίων, τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ κ.α..

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αραπίτσας λόγω της μακράς αυτοδιοικητικής θητείας του, έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση των προβλημάτων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η υλοποίηση του προγράμματος για την ανάπτυξη του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων προς όφελος των δημοτών του, αποτελεί τον κύριο στόχο της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και ευθύνη του κεντρικού κράτους που χρειάζεται να ενσκήψει στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της χώρας..

Ευχήθηκα δύναμη στο έργο τους και δεσμεύτηκα ότι θα είμαι στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστεί κοινές μας ενέργειες!

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

              Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: