Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα 10.00΄π.μ., στην κεντρική πλατεία Λιβαδειά - Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ - Συναυλία Αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ΩΡΗ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου  Λιβαδειάς σε συνεδρίασή του αποφάσισε τη συμμετοχή του στην  24ωρη  Γενική  Απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ενάντια στην ακρίβεια και την συρρίκνωση του εισοδήματος.

  Συνάδελφοι σήμερα δεν πρέπει κανένας εργαζόμενος να αμφιβάλει για το πόσο καταστροφικές είναι για τη ζωή μας οι πολιτικές της Κυβέρνησης που θα αντιμετώπιζαν δήθεν την «ακρίβεια» και την «ασυδοσία των εργοδοτών στην αγορά εργασίας».                 

  Η εργοδοτική ασυδοσία πλέον επιβάλλεται, ακόμα και ενάντια σε δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν πρωτόδικα εργαζόμενους,  η δε ακρίβεια είναι πλέον καθεστώς.

  Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μόνο η απεργιακή κινητοποίηση του συνόλου των εργαζομένων  μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να βρεθεί πραγματική λύση προς όφελός  μας.

  Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη αναμονή,  ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ.   

 ΣΤΙΣ  17/4/24 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,    

 ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ  ΔΙΑΒΙΩΣΗ.

  Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμής μας, όλους τους εργαζόμενους της Επαρχίας μας, τους Φορείς και τους Συλλόγους της πόλης μας να συμμετέχουν μαζικά

στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα 10.00΄π.μ., στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς. 

 Μετά την  πορεία, η οποία θα καταλήξει στο Ζάππειο, θα μας περιμένουν εκεί μισθωμένα λεωφορεία για Λάρυμνα για να συμμετάσχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ  που θα ακολουθήσει συναυλία Αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου. 

                                                   Για       το       Δ.Σ.                                        

              Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

     ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: