Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ψηφίστε υπέρ του Ερυθρού Σταυρού - «Εμείς ΔωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000 ευρώ και Εσύ ΑποφασίΖΕΙΣ που θα το μοιράσεις» της εταιρείας TEXAN

 


Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Εμείς ΔωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000 ευρώ και Εσύ ΑποφασίΖΕΙΣ που θα το μοιράσεις» της εταιρείας TEXAN.

Συγκεκριμένα, ο Φορέας αξιολόγησε θετικά το τεράστιο πολύπλευρο, πολυποίκιλο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που παράγει καθημερινά ο Ε.Ε.Σ. προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας και η συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. έχει προκριθεί στους τελικούς συμμετέχοντες της κατηγορίας «Κοινωνία» του διαγωνισμού. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο συνημμένο αρχείο. 

Η ψηφοφορία των πολιτών για την τελική επιλογή των προτάσεων που θα χρηματοδοτήσει ο Φορέας έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου 2024. Για την ψηφοφορία χρησιμοποιείται ειδική πλατφόρμα που διασφαλίζει την αξιοπιστία της διαδικασίας και δίνει το δικαίωμα σε κάθε κάτοχο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας να ψηφίσει μία (1) πρόταση ανά πυλώνα του προγράμματος.


Μπορείτε να ψηφίσετε τη συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. εδώ (χωρίς χρέωση).


Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ψηφοφορίας (συμμετοχή από κινητό):

  1. Πάτημα υπερσυνδέσμου που σας επισυνάπτουμε στο email

  2. επιλογή του πεδίου "ΨΗΦΙΣΤΕ" δίπλα από το εικονίδιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 

  3. συμπλήρωση ονοματεπώνυμου και αριθμού τηλεφώνου 

  4. εισαγωγή κωδικού επιβεβαίωσης που θα λάβετε με sms στο κινητό σας

  5. Η ψηφοφορία σας έχει καταχωρηθεί



* Ψηφίζουμε όλοι τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!

​** Με την ψήφο σας τιμάτε τις καθημερινές δράσεις και ενέργειες του Ε.Ε.Σ. προς ενίσχυση των ευάλωτων συνανθρώπων μας σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: