Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Διευκρινήσεις από την ΔΕΕΠ Βοιωτίας για τις δηλώσεις Βορίδη - Θέση για διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων από την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας

 


Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας


Για μια ακόμα φορά η αλαζονεία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έκανε την εμφάνισή της!

Σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για το νομό μας, το θέμα των πρωτοδικείων Λιβαδειάς και Θήβας, αφού πρώτα με την στάση της φρόντισε να διχάσει έναν ολόκληρο νομό μιας και δεν προχώρησε σε καμία διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, η Κυβέρνηση διά του αντιπροσώπου της υπουργού κ. Βορίδη έκανε γνωστή την απόφασή της στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Βοιωτίας.

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους θεσμικούς φορείς του νομού μας η απόφαση για το μέλλον των 2 πρωτοδικείων κρίθηκε σκόπιμο να γίνει γνωστή σε μια κομματική εκδήλωση.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας από την πρώτη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του νομού μας, τάχθηκε υπέρ της διατήρησης με το σημερινό καθεστώς και των 2 πρωτοδικείων. Καμία άλλη απόφαση πλην της παραπάνω δεν μπορεί να γίνει δεκτή μιας και συμβάλλει στην περαιτέρω υποβάθμιση του νομού μας.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις της Κυβέρνησης είναι η πλήρης απαξίωση των Τοπικών Κοινωνιών στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον τους.

Καλούμε την Κυβέρνηση έστω και στο παρά πέντε να αλλάξει την απόφασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: