Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Το Επιμελητήριο Φωκίδας νέος μέτοχος της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε. - Π. Ταγκαλής: «Πόροι και ανθρώπινο δυναμικό για την αναγέννηση της Φωκίδας»



Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΩΚΙΚΗ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε.) ενημερώνει ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, ολοκληρώθηκε η αποφασισθείσα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (Μ.Κ) της Εταιρείας κατά την οποία καταβλήθηκε συνολικά ποσό 75.211,04 €.
Στην εν λόγω αύξηση Μ.Κ, κατά την διαδικασία άσκησης του δικαιώματος προτίμησης, συμμετείχαν παλιοί μέτοχοι της Εταιρείας, αλλά και ως νέος μέτοχος το Επιμελητήριο Φωκίδας καταβάλλοντας ποσό 6.295,87 € που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,08% του συνολικού καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας.
Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φωκίδας στην μετοχική σύνθεση, αλλά και στην επιχειρησιακή λειτουργία της Εταιρείας (Διοικητικό Συμβούλιο και Ε.Δ.Π.) ήταν χρόνιο αίτημα του ως άνω φορέα, καθόσον η 26ετής μέχρι σήμερα δραστηριότητα της ΑΝΦΩ Α.Ε. έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας, ενισχύοντας με επιδοτήσεις μέσω συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων τους επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας.
Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε. και Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δήλωσή του σημειώνει: «Η είσοδος του Επιμελητηρίου Φωκίδας, στη μετοχική σύνθεση της Εταιρείας, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς τον θέτει στη θέση του συνοδοιπόρου, σε ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης όπως είναι η ίδια η Εταιρεία. Λειτουργώντας επί σειρά ετών προς όφελος του ‘επιχειρείν’ στην περιοχή μας και έχοντας συμβάλει αποφασιστικά στην πραγματοποίηση σπουδαίων επενδύσεων στον τόπο, η ΑΝ. ΦΩ. Α.Ε. έχει ως στόχο να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, συμβάλλοντας με κάθε μέσω που διαθέτει, πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, στην αναγέννηση της Φωκίδας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: