Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Π. Αγνιάδης: Οι εκλογές τελείωσαν και όλες οι δυνάμεις του τόπου οφείλουν να συμβάλουν στην πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας


 Η επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας μας, εκφράζει την ικανοποίηση της, για το γεγονός, ότι, μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα έχει πλέον μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση ενός αξιόπιστου οικονομικού περιβάλλοντος, στο οποίο μπορεί να στηριχθεί και να ευδοκιμήσει η επιχειρηματικότητα.

Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και διάθεση μας για συνεργασία, με στόχο την ανάταξη της εθνικής οικονομίας και την επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, όπως άλλωστε προβλέπεται και στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου.

Είναι αλήθεια, ότι το επιχειρείν έχει περάσει από πολλούς σκοπέλους. Επιθυμούμε την επόμενη τετραετία να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και να αξιοποιηθούν ορθολογικά οι πόροι του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

 

Οι εκλογές τελείωσαν και όλες οι δυνάμεις του τόπου οφείλουν με αίσθημα σοβαρότητας και υπευθυνότητας να συμβάλουν στην πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: