Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Πάντοτε με τον «καλό του λόγο» !

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, στον Ορχομενό ζήσαμε μια «μεγάλη βραδιά»!

Όλο ο καλλιτεχνικός κόσμος της πόλης, χορωδοί, μουσικοί και ερμηνευτές, που πρωταγωνίστησαν ή πρωταγωνιστούν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είχαν ως αφετηρία τους την Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, ήταν εκεί, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ΔΣ, συνθέτοντας μια σπάνια «συνάντηση Ορχομένιων καλλιτεχνών»! 

Εκεί και η τοπική κοινωνία, η οποία πλημμύρισε την κεντρική πλατεία, τους απόλαυσε και τους χειροκρότησε όλους!

 Ανάμεσά τους και ο εμπνευστής, ιδρυτής και επί σειρά ετών Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού κ. Παναγιώτης Υπερήφανος. Πρόσωπο με ανεπανάληπτη προσφορά στη δημόσια ζωή μας και στην πολιτιστική ανύψωση του Ορχομενού, ταυτισμένος με την εξέλιξη, ανάδειξη και καθιέρωση αυτού του πολιτιστικού κυττάρου. 

Εμφανώς ικανοποιημένος για την ανανεωμένη εμφάνιση της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού, θέλησε αυτή του την «χαρά» να την εκφράσει δημόσια και μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media έγραφε:

«Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, μια βραδιά σταθμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης μας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογός «Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού» με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Μουσικής οργάνωσε με πολύ μεράκι και φροντίδα μουσική βραδέα.

Η μικτή Χορωδία του Συλλόγου με την Διεύθυνση του Ορχομένιου μαέστρου Γιώργο Ελευθερίου Ζωγράφου που συνοδευόταν από την εξοχή Ορχήστρα «9 Νομα» απέδωσε τραγούδια που απέπνεαν αρμονία δροσιά χαρά και κέφι.

Από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαίρω τον σύλλογο και όλα τα μέλη που με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Γεωργαρα Τσακου Εύη για την υπέροχη αυτή βραδιά. Στην εκδήλωση πήραν μέρος και Καλλιτέχνες που ξεπήδησαν μέσα από τα σπλάχνα του Συλλόγου, Γωγώ Τσάμπα, Δήμητρα Μεταλλίου, καθώς και άλλοι σπουδαίοι Καλλιτέχνες Πανελλήνιο βεληνεκούς».

 

Πρόεδρε τα είπες όλα!

Συγχαρητήρια από όλους μας.

Ήταν μια σπάνια βραδιά και αξίζει να γίνει θεσμός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: