Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Φ. Σπανός: «Πανέτοιμοι για την ομαλή διεξαγωγή και των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου» - Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα λειτουργήσει Εκλογικό Ενημερωτικό Κόμβο

 




Σε εγρήγορση έχει τεθεί και πάλι ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ομαλή διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Συνολικά, έχουν επιστρατευθεί 144 υπάλληλοι για την εκτέλεση των εκλογικών διαδικασιών, καθώς και για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών. 

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν 1.293 Εκλογικά Τμήματα, στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εφοδιάστηκαν ήδη με κάλπες, σάκους με εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους 518.648 εκλογείς.

 Για την ενημέρωση των ΜΜΕ της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και των πολιτών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα λειτουργήσει Εκλογικό Ενημερωτικό Κόμβο. Μέσω αυτού:

-      Θα αναμεταδίδονται τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών ανά Περιφερειακή Ενότητα.

-      Θα παρέχονται αναλυτικά αποτελέσματα ανά Εκλογικό Τμήμα και συγκριτικά στοιχεία σε σχέση με προηγούμενες Εθνικές Εκλογές.

 «Ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενεργοποιήθηκε ξανά και ολοκλήρωσε εγκαίρως τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

 

«Ευχαριστώ και πάλι όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη συνέπεια που επέδειξαν. Είμαι βέβαιος ότι και όλοι εμείς, οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας και όλης της χώρας, θα είμαστε συνεπείς στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος, που είναι ταυτόχρονα και καθήκον μας. Έτσι, ώστε να εξασφαλίσουμε την ισχυρή και απολύτως αντιπροσωπευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: