Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ταγκαλέγκας – Μακρόπουλος «γιορτάζουν την επιστροφή του» στον α` βαθμό αυτοδιοίκησης – Μια ακόμα «δυνατή υποψηφιότητα» στον πλευρό του Δημάρχου Λεβαδέων

 


Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο κ. Πέτρος Μακρόπουλος… «γιορτάζει την επιστροφή του» στον α` βαθμό αυτοδιοίκησης, καθώς μετά από πολλά χρόνια αποφασίζει να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του νεότερου Δημάρχου της Λιβαδειάς, του κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα.

 Ο έμπειρος κ. Μακρόπουλος, με πολλές και σημαντικές θέσεις τόσο σε συλλογικές δράσεις, όσο και σε θέσεις ευθύνης, όπως συμβαίνει αυτά τα χρόνια από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ Παγίων, συντάσσεται με τον Δήμαρχο Λεβαδεών και στοχεύουν σε μια νέα θητεία!

 «Και οι προσθήκες δεν σταματούν! Ο καλός φίλος και εορτάζοντας Πέτρος Μακρόπουλος προστίθεται στην "Συμφωνία Προοπτικής" για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Πέτρος Μακρόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός, με πολύχρονη κοινωνική και επαγγελματική δράση» θα γράψει, με αφορμή την ανακοίνωσή της υποψηφιότητά του, ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας στην προσωπική του σελίδα στα social media. Και συνέχισε τις συστάσεις: «Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, καθώς και πρώην μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αλλά και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Βοιωτίας.

Σύζυγος του, είναι η καλή μου φίλη Ελένη Παπαγεωργίου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Ένας σύμμαχος διαρκείας στον αυτοδιοικητικό μου αγώνα.

Μαζί θα προχωρήσουμε με πυξίδα μας το δημόσιο συμφέρον, την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Πάντα για έναν Δήμο που αξίζει να ζεις! » κατέληξε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μακρόπουλου ο Δήμαρχος Λεβαδεών. 

Και οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν… όπως μας ενημερώνουν από την επικοινωνιακή ομάδα της «Συμφωνίας Προοπτικής» που στοχεύει με ανανέωση και δυναμισμό στη «νέα συμφωνία με την κοινωνία», με στόχο να είναι και πάλι στην ηγεσία του Δήμου Λεβαδεών το διάστημα 2024 – 2029!

Δεν υπάρχουν σχόλια: