Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Συνεχίζουν Ταγκαλέγκας – Καλοργηάς – Μαζί ξανά για την επόμενη 5ετία στο Δήμο Λεβαδεών

 


Σε πείσμα μιας παραφιλολογίας που θέλει τον Δήμαρχο Λεβαδεών κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα να «μην έχει δυνατή ομάδα» για την επόμενη 5ετία και πως «οι διαρροές δεν σταματούν από τον συνδυασμό του», με τη νέα του ανάρτηση σήμερα στα social media και την ανανέωση της «Συμφωνίας Προοπτικής» με τον κ. Θανάση Καλογρηάς, φανερώνει ότι «η ομάδα είναι εδώ και ανανεώνεται διαρκώς», όπως ακούγεται. 

Από τα πολύ «δυνατά ονόματα» της πόλης, ο κ. Καλογρηάς, όχι μόνο «δεν φεύγει» αλλά ως ένας νέος, δυναμικός αυτοδιοικητικός και επιχειρηματίας της Λιβαδειάς, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον κ. Ταγκαλέγκα. 

Αγαπητός, μάχιμος και κυρίως «χρήσιμος» στον πολίτη, ο κ. Καλογρηάς ήταν και είναι «στην πρώτη γραμμή» των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Λεβαδεών. 

Η φωτογραφία, λοιπόν, του Δημάρχου Λεβαδεών κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα με τον Αντιδήμαρχο Λεβαδεών και εκ νέου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θανάση Καλογρηά συνοδεύεται και με το παρακάτω κείμενο: 

«Ο Θανάσης Καλογρηάς είναι ένας άξιος άνθρωπος της πόλης μας. Είναι πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Η δράση του είναι γνωστή, όπως γνωστή σε όλους μας είναι και η επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, του Νικόλα και της Εφη- Πένυς και σύζυγος της αγαπημένης μας Φωτούλας.

Ο Θανάσης είναι ένας καλός παιδικός φίλος και σε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας, στάθηκε πάντα δίπλα μου.

Είναι ένας έμπιστος και πολύτιμος συνταξιδιώτης.

Μαζί αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και άγχη, ταυτόχρονα όμως αποκτήσαμε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, που συνέβαλλαν στο να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε πάντα προς το κοινό όφελος των πολιτών.

Ο Θανάσης ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς συνεργάτες μου και με την οξυδέρκεια και την άμεμπτη φύση του, πάντα μας βοηθά στον επίπονο αγώνα της αυτοδιοίκησης.

Χαίρομαι που επέλεξε να συνεχίσει μαζί μας. Έχουμε να κάνουμε πολλά μαζί.

Μαζί, λοιπόν ξανά, για έναν Δήμο που αξίζει να ζεις! 🌹»

Δεν υπάρχουν σχόλια: