Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους ηθοποιούς & σπουδαστές Δραματικών Σχολών στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

 


ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

5η περίοδος 

Δελφοί, 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2023 

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στο  Ευρωπαϊκό  Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στους Δελφούς άρχισε η Πέμπτη Περίοδος  του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου  για νέους ηθοποιούς και σπουδαστές Δραματικών Σχολών το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουλίου.

Θεατρικά εργαστήρια: Γενικό θέμα: ΣΩΜΑ & ΦΩΝΗ

Την Τρίτη 26/6 το απόγευμα  στο Αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο με  θέμα Η φωνή του/της ηθοποιού στο θέατρο μέσα από το πνεύμα του τραγουδιού και της τεχνικής του. Υπεύθυνος εργαστηρίου Δημήτρης Τηλιακός  στο πιάνο Γιάννης Αερινιώτης.

Την Τετάρτη 28/6 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του θεάτρου Φρύνιχος άρχισαν τα θεατρικά εργαστήρια.Το πρώτο είχε θέμα την Επιστροφή του Διονύσου.Η μέθοδος του Θεόδωρου Τερζόπουλου. Υπεύθυνος εργαστηρίου ο Σάββας Στρούμπος με συνεργάτη τον Giulio Germano Cervi.Τα εργαστήρια συνεχίστηκαν  με θέμα  την Μέθοδο Σουζούκι στην εκπαίδευση του ηθοποιού.Υπεύθυνος εργαστηρίου Mattia-Sebastian Giorgetti και συνεργάτη τον Αναστάση Ροϊλό.

Το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο συνεχίστηκε το εργαστήριο με θέμα Η φωνή του/της ηθοποιού στο θέατρο μέσα από το πνεύμα του τραγουδιού και τις τεχνικής του.

Σήμερα  Πέμπτη 29/6 συνεχίζονται τα εργαστήρια όπως και την Τετάρτη 28/6.

Το βράδυ στο Αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου  θα πραγματοποιηθεί η Μουσική παράσταση όρφνη  σε σχεδιασμό και  σύλληψη του Δημήτρη Τηλιακού και τραγούδι Ex Silentio Ensemble.

Δεν υπάρχουν σχόλια: