Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

«Μουσικό Καλοκαίρι 2023» από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Η Ρένα Μόρφη στη Λιβαδειά - Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση στη Θήβα

 


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Αναγνώστου, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λ. Καλυβίων 2, Λαμία) το «Μουσικό Καλοκαίρι 2023»!

 Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο, την επόμενη χρονική περίοδο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο την ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και την προβολή του τόπου μας, όπως και την πολιτιστική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας. 

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες συναυλίες:

-      2 ΙΟΥΛΙΟΥ: Νίκος Πορτοκάλογλου, Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρων Τσουράπης, στις 9μμ. στο “Στρογγυλό” της Παραλίας Χαλκίδας.

-      13 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ρένα Μόρφη, στις 9μμ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Λιβαδειάς.

-      14 ΙΟΥΛΙΟΥ: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ» με τον Γρηγόρη και την Άννα Μπιθικώτση, στις 9μμ. στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

-      18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Μαρίζα Ρίζου, στις 9μμ. στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

-      2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ευρυδίκη & Μύρωνας Στρατής, στις 9μμ. στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη του Καρπενησίου.

-      6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ», Διονύσης Τσακνής & “Κίτρινα Ποδήλατα”, στις 9μμ. στην Παραλία της Αγίας Άννας.

-      22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Φωτεινή Βελεσιώτου, στις 9μμ. στην Πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.

-      25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ» με τους Κώστα Τριανταφυλλίδη & Ανδριάνα Μπαμπαλή, στις 9μμ. στην Κάρυστο.Το «Μουσικό Καλοκαίρι 2023», διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη των Δήμων Λαμιέων, Χαλκιδέων, Καρπενησίου, Λεβαδέων, Δελφών, Θηβαίων, Καρύστου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. 

«Η μουσική μας ψυχαγωγεί, αλλά κυρίως μας ενώνει!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Διοργανώνουμε την επόμενη περίοδο μια σειρά συναυλιών, με στόχο να γίνουμε όλοι μια παρέα, από το Καρπενήσι, ως την Κάρυστο, την Άμφισσα, τη Λιβαδειά, τη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Θήβα και την Αγ. Άννα. Σας περιμένουμε όλους, με την καλύτερη σας διάθεση, για να αναδείξουμε μέσα από την αρμονία των ήχων, την αρμονία του τόπου μας».

  Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Αναγνώστου τόνισε: «Σχεδιάσαμε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική! Οχτώ συναυλίες για κάθε ηλικία, σε οχτώ διαφορετικά σημεία της Περιφέρειας μας, σας περιμένουν για να απολαύσετε καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες δυνατές ερμηνείες από ονειρικές φωνές, σε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλούς γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: