Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

«Υπάρχει και φιλότιμο»: Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουνίου 2023, οι παραστάσεις του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας

Καιρό είχαμε να γελάσουμε, κι` αυτό το γέλιο το «χρωστάμε» στον Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού και στην θεατρική του ομάδα, η οποία ανέβασε με επιτυχία το εξαιρετικά επίκαιρο και αγαπημένο θεατρικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι κκ. Κώστας Πατσαλής, Φούλη Μέττα, Βάνα Αδαμαντιάδου, Γωγώ Λιάπη, Παναγιώτα Μαστροθανάση, Πάνος Γιώτας, Στέλιος Φιλίππου, Γιώργος Κραβαρίτης, Ρούλα Καπρινιώτη, Γιώργος Πουρνάρας, Έφη Καπετανάκου, Γιάννης Σιδηρόπουλος και Κωνσταντίνος Κραβαρίτης.

Η σκηνοθεσία ήταν του κ. Κώστα Πατσαλή, όπως και η μουσική επιμέλεια, η κατασκευή των σκηνικών έγινε από τον κ. Γιώργο Πουρνάρα και τον κ. Στέλιο Φιλίππου. Στα φώτα και τον ήχο ήταν ο κ. Μάκης Καράμπελας.

Ο κόσμος τίμησε τη θεατρική ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και γέμισε ασφυκτικά το θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού. 















Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και αυτό 

το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουνίου 2023.



Κι` επειδή ευχόμαστε όντως να … υπάρχει και φιλότιμο, 
ας ελπίσουμε ότι οι επισκέπτες του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού 
δεν θα αντικρίσουν την ίδια εικόνα στον περιβάλλοντα χώρο!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: