Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΔΙΑΖΩΜΑ : Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Crowdfunding «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας»


 Αγαπητά μας μέλη,

Μία ακόμη Γενική Συνέλευση, ένα υπέροχο τριήμερο ολοκληρώθηκε και γεμίσαμε όλοι οι Διαζωματικοί τις «αποσκευές» μας με όμορφες και συγκινητικές εικόνες και χαμόγελα. Ήταν μεγάλη η χαρά μας, καθώς μετά από 2 χρόνια συναντηθήκαμε ξανά όλοι μαζί.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της παρουσίασης που πραγματοποίησα στην 15η Γενική μας Συνέλευση, θα ήθελα να σας ενημερώσω και γραπτά για το Πρόγραμμα Crowdfunding «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας», το οποίο ετοιμάζουμε στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

«Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας» συνθέτουν μια ανθοδέσμη από διάσπαρτες δράσεις που προσφέρουν στο Πρόγραμμα Αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας όραμα, συνοχή και πλούτο. Οι δράσεις αυτές δεν αποτελούν ξεχωριστά αντικείμενα στο χορηγικό πρόγραμμα, αλλά λειτουργούν συνθετικά και ενισχύουν την ενιαία ταυτότητα του Προγράμματος.

Το Crowdfunding θα διαρκέσει έως τον Δεκέμβριο του 2022 και στο διάστημα αυτό φιλοδοξούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 110.000 ευρώ. Επιθυμούμε την ευρεία συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών στην προσπάθεια για την Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας, ενός εγχειρήματος που αγκαλιάζει όλο το φάσμα της ζωής των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. Στη διαδρομή αυτή ενθαρρύνουμε την εμπλοκή κάθε πολίτη, καθώς και της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας διαβιβάζω την παρακάτω ειδική διαδικτυακή σελίδα που έχουμε ετοιμάσει για την προβολή του Προγράμματος Crowdfunding «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας», στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί συγκεκριμένα για τις δράσεις που υποστηρίζουμε,  για την εξέλιξή του, αλλά και να συμβάλει με το ποσό που επιθυμεί.

Συγκεκριμένα οι δράσεις, τα «Αγριολούλουδα» που θα χρηματοδοτηθούν μέσα από το Πρόγραμμα Crowdfunding είναι:

·         «Όλα για τα Παιδιά»

·         «Περπατώ εις το Δάσος»/ «Γιορτές του Δάσους»

·         «Με μέλι και με γάλα»

·         «Ενέργειες ζωής»

·         «Φως στον πολιτισμό»

·         «Επι-κοινωνία»

·         «Scripta Manent»  / Τα «Γραπτά Μένουν»

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας επισυνάπτω την αναλυτική περιγραφή κάθε μίας δράσης (Συν. 1).

Πλατφόρμα CrowdfundingΔΙΑΖΩΜΑ Δωρεές (diazoma.gr)

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους να συμβάλετε στην προσπάθειά μας, στο Πρόγραμμα Crowdfunding για την Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας. Είναι ωραίο να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Σωματείου μας στο πιο σπουδαίο πρόγραμμα που έχουμε αναλάβει για την πατρίδα μας, με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ.

Πιστεύω βαθιά πως όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε για μια ακόμη φορά τη σημασία της συμμετοχικότητας και τον αξιακό πολιτισμό του Σωματείου μας και να γίνουμε κομμάτι ενός προγράμματος ανάδειξης της «πανδαισίας» της ομορφιάς της Βόρειας Εύβοιας, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται μέσα από τις δράσεις των «Αγριολούλουδων».


Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την αγάπη και τη διαρκή σας στήριξη στο έργο και τις δράσεις του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που όλοι μαζί κάνουμε πράξη το όραμά μας.


Φιλικά,

Σταύρος Μπένος

Δεν υπάρχουν σχόλια: