Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Δυναμική παρουσία του Προέδρου του ΣΒΣΕ Πάνου Λώλου στην Προσκυνηματική διαδρομή της Περιφέρειας στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο


Της Έφης Ντίνη

Με τη βοήθεια του Αγίου πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν και φέτος στην Προσκυνηματική διαδρομή από τη θέση Άγιος έως το Προκόπι, που διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, την Κυριακή 22 Μαϊου.

Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας- Γενικός Διευθυντής κλάδου χαλκού, ElvalHalcor Πάνος Λώλος, με εργαζόμενους του Ομίλου. Δυναμική η παρουσία του ΣΒΣΕ καθώς πολλές εταιρίες μέλη στήριξαν το εγχείρημα της περιφέρειας που κάθε χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο. Ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή εργαζομένων.

Ο κ. Λώλος σε δήλωση στο eviakosmos.gr /Orchomenos press, δήλωσε ενθουσιασμένος με την άρτια διοργάνωση της Περιφέρειας. Έδωσε τα εύσημα στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την πετυχημένη αυτή κίνηση, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και φέτος. Και δήλωσε υποστηρικτής ανάλογων ενεργειών στο μέλλον, πάντα με τη βοήθεια του Αγίου, που κατάφεραν και φέτος να πάρουν την ευλογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: