Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Τον «Χρυσούν Σταυρόν του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα» απένειμε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος για την προσφορά της στην Κοινωνία και την Εκκλησία στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή - Τσαγαλά


Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, που συμμετέχει στην αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις εορτασμού της 81ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης, στην Αυστραλία, έγινε την Τετάρτη, 17 Μαΐου, αποδέκτης μιας πολύ τιμητικής διάκρισης από τον Σεβασμιώτατο  Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ.κ. Μακάριο.

Κατά την επίσκεψη της Κρητικής Αντιπροσωπείας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας στο Σύδνεϋ, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, κ.κ. Μακάριος της απένειμε τον Χρυσούν Σταυρόν του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου ως ένδειξη αναγνώρισης του ήθους της, της προσφοράς της στα Κοινά και την Εκκλησία. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Λιονή για τον ιδιαίτερο σύνδεσμό της και τη βοήθεια, που παρέχει στην «προσφιλέστατη» για αυτόν, όπως χαρακτηριστικά είπε, Μονή της Αγίας Ειρήνης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Λιονή, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη μεγάλη αυτή τιμή,  η οποία, όπως η ίδια δήλωσε, αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες σε αξία και συναισθήματα, στιγμές της πολυετούς σταδιοδρομίας στα Κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: