Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Στην τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ο Δήμαρχος Θηβαίων

 

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ένα τμήμα που έχει την έδρα του στη Θήβα. Οι απονομές των πτυχίων έγιναν από τον αντιπρύτανη Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή Νικόλαο Δέρκα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και συνεχάρησαν τους πτυχιούχους ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκος Κοβάνης, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκπρόσωποι των Διοικητικών και των Εκπαιδευτικών Φορέων της Περιφέρειας, γονείς και συγγενείς των αποφοίτων.








«Ένας νέος δρόμος ανοίγει για σας, έχοντας αποφοιτήσει από ένα πολλά υποσχόμενο τμήμα, με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές απασχόλησης. Στην περιοχή μας αναπτύσσονται συνεχώς μονάδες logistics, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό και θα συνεχίσει να στηρίζει το παράρτημα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στη Θήβα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: