Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Αρχηγική εμφάνιση για την Υποψήφια Δήμαρχο Ορχομενού κα Παρασκευή (Βούλα) Καράλη από την έδρα του Δήμου – Με το σύνθημα «επανεκκίνηση» … κήρυξε πρώτη την επίσημη προεκλογική περίοδο


Την Υποψήφια Δήμαρχο Ορχομενού  κα Παρασκευή (Βούλα)  Καράλη προλόγισε ο προσωπικός της φίλος κ. Νίκος Καϊλης 
Ένα διπλό στόχο επιδιώκει να πετύχει η Υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού κα Παρασκευή (Βούλα) Καράλη στις  Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019: Να είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος αυτού του ιστορικού τόπου και να συμβάλλει στην «επανεκκίνηση» της τοπικής κοινωνίας!

Αυτό φανέρωσε η πρώτη,  αρχηγική, αποψινή της εμφάνιση, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς της στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην έδρα του Δήμου Ορχομενού. Ξεκινώντας από τη γενέτειρα της, η οδοντίατρος στο επάγγελμα και δύο φορές εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Υπεύθυνη για την αναγέννηση Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας μέσα σειρά δράσεων που άφησαν το στίγμα τους σε μικρούς και μεγάλους, η κα Καράλη στην σύντομη ομιλία της επικεντρώθηκε στην ανάγκη «επανεκκίνησης» της τοπικής κοινωνίας.
  

Πλαισιωμένη από πολλούς υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού της  για το κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά και για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, την κα Καράλη τίμησαν απόψε με την παρουσία τους οι τέως Δήμαρχοι Ορχομενού κκ. Γιώργος Ζυγούρης, Γιάννης Μπέσσας, Κώστας Γκιζίμης και Κώστας Ξηρογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά και πολλά ακόμη πρόσωπα – εν ενεργεία και μη – από την πολιτική, αυτοδιοικητική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της. 







Η κα Καράλη δέχθηκε τις ευχές όλων «για καλή επιτυχία»
 στους στόχους της και «καλή δύναμη» στην προεκλογική περίοδο, 
η οποία για τον Δήμο Ορχομενού ξεκίνησε ήδη επισήμως… από σήμερα !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: