Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Το ΔΣ του νέου Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Επαρχίας Λιβαδειάς “ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΣΗ” επισκέφθηκε τη Δήμαρχο Λεβαδεών


Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Επαρχίας Λιβαδειάς “ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΣΗ” κ. Ιωάννης Μουρτζούνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Πολατσίδης και ο Γραμματέας κ. Νικόλαος Μελίδης.
Στη συνάντηση που είχαν με τη Δήμαρχο Λεβαδέων, στην οποία συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κυπραίος, συζήτησαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης και αφορούν στις άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και θέματα σχετικά με την αποκομιδή απορριμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ενημέρωσαν τη Δήμαρχο ότι θα προσφέρουν τα δώρα – κεράσματα στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο 5ο παιχνίδι “Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 καθώς και ότι θα χορηγήσουν μερίδες κρέατος για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεβαδέων.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε για την προσφορά και δεσμεύτηκε για μια εποικοδομητική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: