Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τελετή απονομής βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “Η τρίτη ηλικία στην ψηφιακή εποχή” στο Δήμο Λεβαδέων


Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” η τελετή απονομής βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “Η τρίτη ηλικία στην ψηφιακή εποχή” που υλοποίησε ο Δήμος Λεβαδέων, κατά το χρονικό διάστημα 29 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου 2018, στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς και στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου και Δαύλειας.



Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Δήμος Λεβαδέων με τη βοήθεια των εθελοντών εκπαιδευτικών του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  (ΑΣΠΑΙΤΕ) και εξέφρασε την χαρά της που 88 συνδημότες μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Σημείωσε δε, ότι η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση των πολιτών αποτελεί υποχρέωση του Δήμου Λεβαδέων και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και λαμβάνει  πρωτοβουλίες σαν τη συγκεκριμένη για την επιμόρφωση των ηλικιωμένων συνδημοτών μας.  Η Δήμαρχος επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συνεχιστεί έτσι ώστε να δοθεί και σε άλλους συνδημότες μας η ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θεόδωρος Μίχας, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Αικατερίνη Κοσκοβόλη, Στέλιος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Κυπραίος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ κ. Σωτήρης Καρβούνης, ο Δ/ντης του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Κων/νος Καλοβρέκτης, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: