Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα στηρίξει Μπακογιάννη για τη δημαρχία της Αθήνας

Τη στήριξη του Ποταμιού στον Κώστα Μπακογιάννη για τη δημαρχία της Αθήνας ανακοινώσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Σταυρός Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλυψε ότι με τον κ. Μπακογιάννη έχει κάνει «πάνω από δύο-τρεις συναντήσεις». 

«Ο Μπακογιάννης κάνει κάτι που μού αρέσει πάρα πολύ. Δεν πολιτεύεται αφ' υψηλού... Κάθε μέρα πηγαίνει σε μια γειτονιά της Αθήνας και ακούει προτάσεις» παρατήρησε. 

Για την Περιφέρεια Αττικής διευκρίνισε ότι δεν στηρίζει κανέναν από τους τρεις υποψηφίους και βρίσκεται σε επαφή με οικολογικές οργανώσεις για να κατεβάσουν δικό τους κοινό υποψήφιο.

Αναφερόμενος
 στο Ποτάμι, ο κ. Θεοδωράκης παραδέχθηκε ότι πέφτει στις δημοσκοπήσεις, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Μιλώντας για τις μαθητικές καταλήψεις σημείωσε ότι «είναι ντροπή που βάζουν κάποιοι τα παιδιά μπροστά, σήμερα για τη Μακεδονία, και παλαιοτέρα για τους τραπεζίτες».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/390919/theodorakis-to-potami-tha-stirixei-bakogianni-gia-ti-dimarhia-tis-athinas-/#ixzz5YdDa33mL
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: