Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Πέντε πρόσωπα με μακρά προσφορά βράβευσε η Ε.Α.Ε. Θήβας στην επέτειο των 60 χρόνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Από αριστερά τα τιμώμενα πρόσωπα: Φανή Παπαθωμά, 
Βάσω Λάσπη, Ευνομία Βραχνού, Μιμίκα Αγάτσα και Ευάγγελος Φιλόπουλος,
 οι οποίοι πλαισιώνονται από τους συνεργάτες τους, την Πρόεδρο 
της ΕΑΕ Θήβας κα Νικολέτα Μπερναλή και την κα Βάσω Σταμούλη. 
Μια βραδιά από τις πλέον επιτυχημένες και με καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε στο περασμένο Σαββατόβραδο στην πόλη της Θήβας, μετά το ανοικτό κάλεσμα που απεύθυνε το  παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με αφορμή την γιορτή των εξήντα συνεχόμενων δεκαετιών που συμπληρώνει η Εταιρεία σ` όλη την  Ελλάδα. Η Θήβα πήρε τη σκυτάλη, μ` ένα φιλανθρωπικό gala στο οποίο παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον αυτοδιοικητικό, πολιτικό, ιατρικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό χώρο όλης της Επαρχίας, προκειμένου να στηρίξουν την Πρόεδρο κα Νικολέτα Μπερναλή, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Καλπένη και όλους τους  συνεργάτες τους σ` αυτό το ταξίδι προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο! 
Η Πρόεδρος κα Νικολέτα Μπερναλή  (Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος 
και Ιατρείου Πόνου Γ.Ν.Θηβών, υπ. Διδάκτορ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ.ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α)  και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης  Καλπένης (Διοικητικός Διευθυντής Γ.Ν.Θηβών, MSc Ε.Κ.Π.)
-












Το νεοσύστατο παράρτημα βγαίνει σιγά σιγά και με αποφασιστικότητα στην τοπική κοινωνία, για να «μιλήσει» για την αξία της πρόληψης και μια σειρά ακόμη ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τις σύγχρονες μορφές θεραπείας και εν γένει στάση ζωής απέναντι στον καρκίνο.
Γι` αυτό και το ΔΣ επέλεξε να τιμήσει συμβολικά πρόσωπα που με τον δικό τους τρόπο ζωής, τη δική τους διαδρομή, βγήκαν «νικητές» και συνεχίζουν να παραδειγματίζουν τον περίγυρο τους.






Ο Πρόεδρος της ΕΑΕ και Διευθυντής της Κλινικής Μαστού κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο με την Πρόεδρος κ. Νικολέτα Μπερναλή (Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος και Ιατρείου Πόνου Γ.Ν.Θηβών, υπ. Διδάκτορ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ.ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α). 

Η Πρόεδρος κ. Νικολέτα Μπερναλή (Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος και Ιατρείου Πόνου Γ.Ν.Θηβών, υπ. Διδάκτορ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ.ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α) και η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος», κ. Ευνομία Βραχνού.





Η Πρόεδρος του ΛτΕ Θήβας κ. Μιμίκα Αγάτσα με την Πρόεδρο της Ε.Α.Ε Θήβας κ. Νικολέτα Μπερναλή (Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος και Ιατρείου Πόνου Γ.Ν.Θηβών, υπ. Διδάκτορ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ.ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α), τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Καλπένη (Διοικητικό Διευθυντή Γ.Ν.Θηβών, MSc Ε.Κ.Π.) και με τα μέλη της χ.ο. και του ΔΣ του ΛτΕ Θήβας, Πηνελόπη Κουρκούτη (ΓΓραμματέας), Σωτηρία Σκουρτανιώτη μέλος του ΔΣ

Πρόκειται για πέντε πρόσωπα, ο καθένας τους με ξεχωριστή αφετηρία και πορεία, αλλά με κοινό παρονομαστή την ευρεία κοινωνική δράση και προσφορά.

Πρόκειται για τον Πρόεδρος της ΕΑΕ και  Διευθυντής της Κλινικής Μαστού κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, τη Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος», κα Ευνομία Βραχνού, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας και δασκάλα ειδικής αγωγής κα Φανή Παπαθωμά, την κα Βασιλική Λάσπη, τ. Αντινομάρχη και επί σειρά ετών μπροστάρισα στους αγώνες των ΑΜΕΑ και την κα Μιμίκα (Δήμητρα) Αγάτσα , Πρόεδρο του ΛτΕ Θηβών. 




Την βραδιά πλαισίωσαν τα μέλη της χορευτικής ομάδας ενηλίκων του Λυκείου των Ελληνίδων Θηβών και στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα. 








Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕ Θήβας αποτελείται από τους εξή:
-Πρόεδρος: Μπερναλή Νικολέτα(Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος και Ιατρείου Πόνου Γ.Ν.Θηβών, υπ. Διδάκτορ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ.ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α)
-Αντιπρόεδρος: Καλπένης Δημήτριος(Διοικητικός Διευθυντής Γ.Ν.Θηβών, MSc Ε.Κ.Π.)
-Γ.Γραμματέας: Τσαφταρίδης Νικόλαος(Επιχειρηματίας
-Ε.Γραμματέας: Νικολάου Ευανθία(τ.Δ.Υπάλληλος-Εικαστικός)
-Ταμείας: Μάλλιαρη Αλεξάνδρα(ΤΕΙ Νοσηλεύτρια, Προισταμένη Χειρουργείου)
Μέλη: 
Μαυράκη Αναστασία, Γεωργείου Στέλλα, Χατζηδούρου Μίνα


Σας ευχόμαστε δύναμη στο έργο σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: