Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τον Παναγώτη junior βάπτισαν ο Γιάννης και η Βάσω Αγνιάδη


Με όρους ποδοσφαιρικούς (κατά το προσκλητήριο τους)  θα μπορούσαμε να πούμε πως… ισοφάρισαν, μετά από δύο ξεχωριστά και ιδιαίτερα ημίχρονα,  στο πρώτο μέρος των οποίων είχαμε ένα γάμο  και στο δεύτερο μια βάπτιση!!!
Ο λόγος για τον Γιάννη Αγνιάδη και την Βάσω Παπατριανταφύλλου που επισημοποίησαν τον γάμο τους την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Λιβαδειάς  -  με κουμπάρους τους τον Παναγιώτη & Άννα Αλεξίου – κι` αμέσως μετά  ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με την βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους, του Παναγιώτη Αγνιάδη junior  με νονούς τον Θοδωρή & Δέσποινα Παλαιολόγου.

Πλημμυρισμένοι από την αγάπη των δικών τους ανθρώπων, φίλων των νεόνυμφων,  δέχθηκαν τις ευχές τους εις διπλούν, στη δεξίωση που ακολούθησε στο Ρόδον Palace, σ` ένα γλέντι που δεν άφησε κανέναν στο… πάγκο!  


Εμφανώς συγκινημένος – μεταξύ άλλων - ο παππούς Παναγιώτης Αγνιάδης για την βάπτιση του μικρού του εγγονού, δεν απέφυγε την πρόσκληση του μικροφώνου, ευχόμενος «υγεία και χαρές» σ` όλους τους παριστάμενους.


Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στον Γιάννη, τη Βάσω, την γλυκιά Αννούλα και τον νεοφώτιστο Παναγιώτη να είναι η ζωή τους ένα ματς πλούσιο σε χαρούμενα στιγμιότυπα, γεμάτο υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Να ζήσετε και να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!
Καλοφώτιστος ο Παναγιώτης Αγνιάδης  junior !

Δεν υπάρχουν σχόλια: