Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Με τη ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ εν τέλει ο Δήμος Ορχομενού


Με ενισχυμένη πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού  στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση έδωσε τέλος σ` ένα πολύ σημαντικό θέμα όσον αφορά τη μελλοντική διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή μας - συντάσσοντας τις δυνάμεις του με την ολοκληρωμένη  πρόταση της ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ, αποχωρώντας ταυτόχρονα από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. (σύμφωνα με τις επιταγές του Κλεισθένη,  ο οποίος τροποποιεί τον Ν. 4071) . Παράλληλα έδωσαν τέλος στις  επί μέρους αντιθέσεις  που είχαν σχηματιστεί στους κόλπους των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας.

Η συνεδρίαση, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε σε διάρκεια, δίνοντας εν τέλει  «ψήφο εμπιστοσύνης» στην πρόταση που μετέφερε στο σώμα η Δήμαρχος Λεβαδεών και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ κα Γιώτα Πούλου, με την οποία συμφώνησε η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων.
Υπέρ του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. ψήφισε η κα Έλενα Γεωργίου, παρών ο κ. Γιάννης Τσιάμης ενώ από την ψηφοφορία απείχε ο κ. Κώστας Ξηρογιάννης, με το επιχείρημα ότι δεν υπήρξε ξεκάθαρη εισήγηση από τη Δημοτική Αρχή γι` αυτό το μείζον θέμα. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο χθεσινοβραδυνό ΔΣ... 



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ?