Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Τους κκ. Αβραμόπουλο, Βίτσα, Leclerc υποδέχεται αύριο στη Λιβαδειά η Δήμαρχος κα Γιώτα Πούλου


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου θα υποδεχθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα και τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Philippe Leclerc.
Σκοπός της σύντομης συνάντησης είναι η ενημέρωση από τη Δήμαρχο Λεβαδέων σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος στη Λιβαδειά και η πραγματοποίηση επίσκεψης σε διαμερίσματα ωφελουμένων του προγράμματος «ESTIA – Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.)  με τη χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO) και την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Eπίσκεψη Δ. Βίτσα και Δ. Αβραμόπουλου σε Λιβαδειά και Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

O Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Λιβαδειά και στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Ριτσώνας την Πέμπτη 12 Απριλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr