Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων υπέβαλε ο κ. Ανδρέας Διαμαντόπουλος

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων υπέβαλε χθες, ενώπιον του Σώματος, ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος. Για την απόφαση του επικαλέστηκε «ασυμφωνία» με τη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου, όσον αφορά την άσκηση των καθηκόντων του, τονίζοντας ότι οι αρχές του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει. Ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους  για τη συνεργασία και παρά τις εκκλήσεις ενέμεινε στην απόφαση του.

Αφου διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του,  η Γιώτα Πούλου, τον κάλεσε να παραμείνει σημειώνοντας ότι παρά τις κακές στιγμές  και τις εντάσεις η λειτουργία του Δ.Σ ήταν ποιοτική.

Αντίστοιχες εκκλήσεις έγιναν και από τον Άρη Ρούσσαρη, το Γιώργο Ζιώγα και το Θοδωρή Θεοδώρου, ενώ ο Νώντας Κοτσικώνας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, αναφέρθηκε στην αμεροληψία που επέδειξε, παρά τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν.

Αφού δήλωσε συγκινημένος από την ευρεία αποδοχή, ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, με τη φράση ουδείς αναντικατάστατος.

Μέσα σε ένα μήνα το Δ.Σ θα πρέπει να προχωρήσει στην εκλογή νέου προέδρου, ενώ ο κ. Διαμαντόπουλος παραμένει στο συνδυασμό της πλειοψηφίας. Πηγή http://www.siriosfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: