Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 1o All Star Game ερασιτεχνών καλαθοσφαίρισης που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λεβαδέων και την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, το 1o All Star Game ερασιτεχνών καλαθοσφαίρισης που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λεβαδέων και την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ) που ως στόχο είχε την ανάδειξη του αθλήματος στην Στερεά Ελλάδα.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ.  Αντώνης Κανέλλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Κυπραίος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Σωτήρης Καρβούνης, δημοτικοί σύμβουλοι και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ των αθλητικών συλλόγων “ΑΠΟΛΛΩΝ” και “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, διαγωνισμός τριπόντων, διαγωνισμός καρφωμάτων και χορευτικό πρόγραμμα από την ομάδα σύγχρονου χορού της κας Άννας Αθανασιάδου. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση όλων των συμμετεχόντων αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: